Annonce:
Isabella Lufttelt
Annonce:
HELÅRSCAMPISTERNE

I det nyeste Campingferieblad har vi nu lavet en afsnit med filmnyheder. Her har vi samlet et antal små filmklip med nyheder indenfor både campingvogne og tilbehør.

I Campingbladet kan du se flere filmklip rundt omkring i bladet og flere af artiklerne understøttes af et filmklip, dette giver nye muligheder for både at læse en artikel og se filmklip omkring det omtalte emne, dette er både i artikler om udstyr, campingvogne, autocampere og rejser.

Se filmnyt i det nye blad her.: www.campingbladet.dk

 

 

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik Læs mere

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk