Annonce:
Campstuff
Annonce:
Østsjællands Camping Center


StandBy 6000 er det næststørste af de otte forskellige helårsmodeller modeller fra Svenske Telt, den nordsvenske teltproducent. Det skarpe øje har sikkert allerede opdaget den nye veranda som står i højre side af, og det er da også verandaen som er tophistorien. Men se lige på StandBy 6000 til venstre igen. 610 cm i bredden og 3,2 m dybt på midten og 2,5 m ude i hjørnerne.


Og så tilbage til verandaen som står på den ene side. Den har et bundmål på 2,5 x 2,5 m, det samme som siden på forteltet. Og det samme som siden på alle StandBy forteltene. Derfor passer den på alle otte modeller. Sidestykkerne, eller fyldningerne, er ekstraudstyr. Du kan selv vælge hvor mange der er behov for.


Taget er det samme som på forteltet, og inderhimmel minimerer evt. kondens. Du behøver ikke at lægge et fast gulv, for der er mulighed for at pløkke alle stolperne. Og det faste gulv er selvfølgelig en mulighed.


Med et indvendigt areal omkring 19,5 kvadratmetre er der god plads til at både daglig- og spisestue. Med døre helt inde ved bagvæggen og vinduer på resten af fronten er der gode muligheder for et stort lysindfald det meste af dagen.


Læg mærke til verandaen gennem den åbne dør. Udover er overdækket opholdsplads, får du også ekstra læ ved indgangsdøren. Se mere om StandBy på www.teltimport.dk

Tekst og foto: JPR
© www.campingferie.dk

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik Læs mere

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk