Annonce:
Isabella Lufttelt
Annonce:
Østsjællands Camping Center

 

PB Autocamper har netop modtaget 2018 nyhed fra Hymer – Exsis-t 588 Performance.

Hymer Exsis-t 588 Perfomance er udstyret med enkeltsenge og bygget på Fiat Ducato 2,3 / 150 Multijet og udstyret med Automatgear og følgende pakker:

Exsis-t Komfort Line Pakke (Klimaanlæg med pollenfilter- motordrevet, Fartpilot FIAT, Hækspoiler i vognens farve, Myggenet i indgangsdøren, Manuelt oplukkelig panoramatag over førerhuset, Vindue med mørklægningsrullegardin og integreret skraldespand på bodelsdøren, 160 l Jumbo-køleskab);

Exsis-t Performance Pakke (Hymer Exklusiv 16” Alufælge Black Performance; Udvidelse af forskærme ved forakslen, Førerhus tofarvet sølvmetallic/hvid, Kølegrill i blank sort, Forlygter i sort ramme, indfarvede Dørhandtag; Beskyttelsesplade under vognen i sort blank, LED Kørerlys; Alkove delvist lakeret; Designstaffering Perfomance) ; 150 hk motor; Automatgear; GFK-Tag; Komfort L-siddegruppe med loungehynder; Tekstillæder Grazia; Foldegardin i førerhus; Ekstra Hynder mellem Enkeltsenge; 4 Puder med betræk; Ekstra stikdåser inkl. Køkkenvægsbeklædning; Ambientebelysning; Smart-Multi Kabler Bodel; Kabelforberedelse (RFK-Camos, Solar, Ant. FM DAB+); TV & Fladskærmholder TFT; Udtræk til Gasflasker og Trærist i Brusebund.

Kom og oplev Performance modellen af Hymer Exsis-t 588  i vores udstilling i Allingåbro.

Se mere her.: www.pb-autocamper.dk

Billede inspiration af Hymer-Exsis 588 Performance

 

Exsis-t 588_Performance_28022018

 

 

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik Læs mere

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk