Annonce:
Annonce:
HELÅRSCAMPISTERNE

Vi er i starten af året så det er egentlig vinterdage, men vejret er jo altid lunefuldt, så selv om vores Isabella Ambassador Seed har stået i vand, har vi holdt vandet ude takket være et kendt cowboy tricks, som jeg fortæller om på videoen med Isabella. Som bekendt skifter vejret og når solen pludselig kommer frem er alt regnvejret glemt. Det er vel egentlig camping i en nøddeskal.

Så dan indleder Peer Neslein turen til Rügen, læs hele artiklen og se videoen i den nye udgave af Campingbladet.dk

Læs hele artiklen her.: http://campingbladet.1kcloud.com/edlv_bNG5V/#40

 

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik Læs mere

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk