Annonce:
Annonce:
Østsjællands Camping Center
Bije728x90
GudhjemCamping
Reimo
HinshøjCaravan728x90
https://campingferie.vti.it/
DANESE
JPCARAVAN

Som en hyldest til den nordiske natur lancerer Isabella Camp-let nu en Limited Edition udgave af den elegante Camp-let. Classic. Den nye og eksklusive Camp-let Classic North variant bliver kun tilgængelig i 100 eksemplarer i hele Europa.

Fra den 23. marts 2018 lanceres en helt særlig udgave af den velkendte Camp-let Classic. Den særlige Limited Edition variant er skabt som en hyldest til den nordiske natur og danske designtraditioner. ”Camp-let North Limited Edition understreger de nuancer, der er kendetegnende for den nordiske natur. Det vil sige, farverne er afdæmpede og rå med et touch af dybhavsblå”, fortæller Anne Halskov, Design Manager hos Isabella.

En del af en ny kollektion
Den nye Limited Edition bliver også en del af en større familie. Isabella har til 2018 sæsonen præsenteret en ny North kollektion, som handler om at komme ud, at være ét med naturen og nyde hinandens selskab. Det er en moderne udgave af det simple liv med komfortable og stilrene fortelte, telte og matchende tilbehør lavet til friluftslivet. Hele North kollektionen har nogle helt særlige kendetegn. ”Designet er enkelt og elegant. Vi har især fokus på, at der er balance mellem design, farver, symmetri og kontraster. Vigtigst af alt, har kollektionen klare referencer til det nordiske udtryk og danske designtraditioner”, uddyber Anne Halskov.

Hver Camp-let er unik
De 100 eksemplarer af den nye og nordisk inspirerede Camp-let Classic North Limited Edition bliver hver især nummeret. Hver vogn får et nummer på selve vognskallen og signeres personligt fra den danske fabrik. Derudover er Camp-let grundlagt i 1969 og derfor vil stelnumrene på de 100 eksemplarer gå fra nummer 69001 til og med 69100. Den særlige Limited Edition udgave fås hos Camp-let forhandlere fra den 23. marts 2018 og indtil den er udsolgt.

Se mere om Camp-Let Classic North Limited Edition her.: https://www.isabella.net/dk/camp-let/classic-north