default logo

Fri 2018 del 7 – Elnagh alkovemodel med 7 sovepladser & nye fortelte fra DWT Telte

11. marts 2018


Der ses ikke ret mange nye autocampere med alkove på vores breddegrader. Mange synes at det ekstra soveværelse over førerhuset skæmmer vognen og koster alt for meget ekstra på brændstofkontoen. Men er man en større flok på tur, til sport i alle afskygninger, til naturoplevelser, til dine, mine og vores børn, til familiebesøg over store afstande eller bare ekstra pladskrævende.

Det kunne også være for montøren, udstillings- eller kræmmerfolket, fotografer og journalister og en masse andre på farten. Så er der altså bare ekstra god plads i en alkovemodel. Og dem som vinder det høje soveværelse med den ekstra store dobbeltseng, sover bedst. Dagens autocamper, Elnagh Baron 22, er den ene af tre alkovemodeller i programmet. Og her er der køjer bagerst. Nederste køje har to luger og kan indrettes til hækgarage under kørsel.


Elnagh Baron 22 er bygget på en Fiat Ducato. Totallængde, udvendig bredde og højde samt akselafstand på 699, 235, 305 og 380 cm. Den er indrettet med Indretningen er traditionel med siddegruppe forrest, køkken og toiletrum i midten og tværvendt dobbeltseng bagerst i et lyst og behageligt design. Der er 7 selepladser, 7 sovepladser og 6 siddepladser ved bordene. Der er myggenet i fuld højde og stor luge til nederste køje.


Bagruden er en praktisk detalje man hurtigt sætter pris på.

Køjerne måler begge 220 x 90 cm. Opredning i siddegruppen måler 180 x 125 cm. Opredning i den lille siddegruppe måler 147 x 66 cm. Alkoven har et madrasmål på 220 x 158 cm. Sengelampen sidder ved siden af indgangsdøren. Også praktisk hvis sengebunden er slået op langs væggen.


Der er integreret brusekabine i toiletrummet med en håndvask som kan skyde ind og ud af brusekabinen.


Køkkenblokken er i tre fag køleskabet på 150 l inkl. 15 l frostboks i den modsatte side. Ferskvandstankene rummer sammenlagt 130 l, spildevandstanken 90 l og varmeapparatet er i denne model en Truma Combi 6 EH boiler med 10 l varmt vand.


Opholdsrummet med de to siddegrupper.


Den ”lille” siddegruppe bag førerpladsen.


Overskabene over den ”store siddegruppe.”


Et kik ind i alkoven. Basisprisen på Elnagh Baron 22 m/130 HK MultiJet diesel er på 602.300,- kr. Den viste model er ekstraudstyret for 54.650,- kr. Samlet pris inkl. levering er på 657.250,- kr + lev. Ekstraudstyret omfatter bl.a. Vinterpakke. Isoleret trin, Combi 6 EH varmeapparat, 230 V gulvvarme, solcelleanlæg og leveringsomkostninger. Køreklar- og totalvægt er på 2.907 og 3.500 kg. Elnagh autocampere sælges af Vendelbo Vans i Tårs.
Se alle data hos Vendelbo Vans på www.vendelbo-vans.dk


DWT Patron Air HQ er et autocamperlufttelt som kan stå opslået alene. Bundmålet er 340 x 240 cm plus et 60 cm dybt udhæng. Ekstraudstyr er bl.a. en sovekabine md et bundmål på 210 x140 cm.


Her ser du ind i DWT Patron Air HQ med sidedøre og myggenet/ventilation i sidevinduerne. Det vejer 24 kg.


DWR Bella Air HQ er let opsat lufttelt til campingvogne med et bundmål på 340 x 280 cm og et 80 cm dybt udhæng.


Der er dør i siden og sidevindue med myggenet og vindue som er lynet på. DWR Bella Air HQ vejer 22 kg.


DWT Space Air HQ er et nyt 280 cm dybt rejsetelt som fås i tre størrelser til tre forskellige højder af vogne. Bundmålet på de tre størrelser er 260 x 280 cm, 375 x 280 cm og 320 x 280 cm. Se mulighederne på DWT’s hjemmeside.


Her ser du DWT Space Air HQ med et bundmål på 375 x 280 cm. Vægten af den viste model, som er den tungeste, er på 18 kg. Den ”lille” model vejer kun 13 kg.


DWT Swing 240/300 er et nyt heltelt i fabrikkens komfortklasse. Det er syet i trailtex polyester og har en dybde på henholdsvis 240 og 300 cm. Det fås i skinnemål fra 851 til 1150 cm.


Frontstykkerne kan byttes rundt efter behov og yderst er der store ventilationsstykker (myggenet) med udvendigt mønstret folie. Vægten starter på 36 kg for den mindste Swing 240 til 51 kg for den største Swing 300.


DWT Ambassador 300 er en ny helårsmodel i Luksusklassen der er 300 cm dybt. Det fås også som Ambassador 240 i en 240 cm dyb udgave. Det skarpe øje vil sikker se det ligner DWT Tango uden lodrette striber på fronten. Det er der gør det også. Men der lidt forskel på dem. Frontstykkerne kan byttes rundt efter behov.


Sidestykkerne kan byttes rundt efter behov. I det ene sidestykke er der ventilationsstykke inderst, vindue og dør.


Det andet har ventilationsstykke inderst og et dobbeltvindue. DWT Ambassador fås i skinnemål fra 881 til 1150 cm. Du kan se mere om de nye modeller på www.dwt-telte.dk

Tekst og foto: JPR
© www.autocamper-nyt.dk og www.campingferie.dk

Relateret Artikler

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik Læs mere

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk