Annonce:
Campstuff
Annonce:
HELÅRSCAMPISTERNE

Slagelse Camping & Outdoorcenter holder åbent hus i weekenden lørdag 10-15 og søndag 11-16. Her kan du opleve Fendt, Hymer, Tabbert, LMC, Bürstner, Caravelair og Camp Let, og se en masse af det nye udstyr til sæson 2018.

Randi & Torben: ”Vi har stadig nogle overgemte vogne som vi sælger til super priser, og desuden har vi et bredt udvalg i brugte vogne. Vi laver gerne et uforpligtende tilbud også på finansiering med eller uden udbetaling.

Vi har også fundet en masse gode tilbud frem på bl.a. stole, grills, KAMPA luftelte, familietelte, gulvfliser, opbevaringstelte og meget andet. Kig forbi og vær klar til sæsonen starter”.

To nye medarbejder i Outdoor – Jagt og Fiskeri afdelingen
Slagelse Camping & Outdoor Center har ansat to nye medarbejdere i Outdoor, Jagt og Fiskeri-afdelingen. Kenneth og Kristian startede den 1. marts og det skal fejres i Åbent Hus weekenden med 20% rabat på alt beklædning og fodtøj.

Kig forbi hos Slagelse Camping & Outdoor Center i weekenden og gør en god handel.

Se mere på www.slagelse-camping.dk

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik Læs mere

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk