Annonce:
Annonce:
Le Palme Camping
Bije728x90
Reimo
Camping Italy
Østsjællands Camping Center
Camping Del Sole
JPCARAVAN

Indhold:
Isabella, Camp-let og Ventura


I dag viser Brian fra Isabella os rundt i Isabella 2018 program. Nu kan du få din veranda til helårsteltet Isabella Villa 100 % integreret med resten af teltet. Metoden er enkel og lige til. Verandaen kan integreres under taget for alle modeller op til 750 cm. Integrationen sker ved at anskaffe et tag fra en større model. Derfor kan du ikke få integrationen med de to største modeller.


Den nye årgang af Isabella Sun Shine Plus har fået tilpasset fronten så du nu kan montere frontstykker som lukker helt tæt. Det er en stor fordel på dage med møgvejr som regn, rusk og blæst. Frontstykkerne er ekstraudstyr.


Sun Shine Plus er 250 cm dybt og fås i A-mål fra 800 til 1.175 cm.


Isabella Magnum Silver fås i to størrelser. Magnum 340 Silver og Magnum 400 Silver. Her ser du den store model monteret med et Cosey Corner læhjørne.


Begge Magnum Silver modeller er 250 cm dybe og sidepanelerne er konstrueret som du kan montere et Annex 250.


Ventura har tre nye modeller i 2018 programmet. Ventura Trinus 400 med to frontpaneler er den største model. Læg mærke til den nydesignede pumpe ved det højre hjørne.


Ventura Trinus 400 har et bundmål på 400 x 260 cm og vejer 32,6 kg. Der er integrerede døre i sidepanelerne. De er konstrueret så der kan monteres et Air annex på det.


Der er en god højde i hele teltet.


Annexet kan bruges til mange formål, også et ekstra soveværelse.


Mellemste model er Ventura Cito 350 der har et bundmål på 350 x 260 cm. Det vejer 30 kg.


Du kan også montere et Air Annex på sidepanelerne af Cito 350.


Mindste model er Ventura Vivo der har et bundmål på 300 x 260 cm. Vivo fås i to udgaver. En ”lav” udgave til campingvogne med en skinnehøjde på 255 cm, og en ”høj” udgave med en skinnehøjde mellem 270 og 290 cm.


Som ekstraudstyr kan du få monteret et gulv som beskytter mod fugt fra underlaget.


Har du ikke prøvet at løbe tør for strøm på mobilen eller den medbragte tablet eller bærbar? SÅ skal man til at finde forlængerledningen og trække strøm til bordet, hvor ledningerne ender som fuglereder og snubletråde på gulvet. Isabella Pop-up Tower er en ny gadget som kan monteres på de fleste campingborde. Så behøver du kun trække én ledning for at oplade 2 USB enheder og have to 230 V stikkontakte lige ved hånden, eller var det bordkanten. Hvorfor kommer den først nu? De har været ønsket i mange år.


Isabellas nye vinglas til campingbrug? Det er nemt at holde orden i skabet med dette smarte vinglas i plast med eget foderal. Når gasset samles holdes fod og kuppel sammen af en kraftig magnet.


Efter at Isabella har inviteret de velkendte Camp-let modeller ind i familien har du fået flere muligheder for camping i egen teltvogn. Der er tre grundlæggende trin, Camp-let 2GO, Camplet Classic og Camp-let Premium. Her ser du Camplet Classic.


I årgang 2018 kan du sammensætte din Camp-let, så den passer til dig og din families behov. Selve vognen er den samme i alle modeller, men du vælger selv telt og køkkentype. I Camp-let 2GO kan du komme i gang, også uden køkken.


Du kan også få et solsejl og placere dit køkken under det.


I denne version er der monteret en gæstekabine.


Du kan også få et ekstra fortelt, to eller flere til Premium modellen.       
Og her er der monteret ventilationsfront med indsyet myggenet. Ventilationsfront fås til Classic og Premium modellerne. Du kan læse mere om Isabella, Ventura og Camp-let på www.isabella.net/dk

Tekst og foto: JPR
© www.campingferie.dk