Annonce:
Annonce:
Bije728x90
Camping Del Sole
Le Palme Camping
Reimo
Kronjyllands Camping & Marine Center

Ferie for Alle vrimler med spændende og nytænkende campingnyheder. Udstillerne bringer et kæmpe udvalg med sig, og blandt nyhederne er alt fra en toetagers campingvogn og fabriksnye autocampere til designudstyr og vogne, som kan vokse i bredden.

Det kongelige navn Kabe Royal Tower lover ikke for lidt. Og campingvognen, som er lavet i anledningen af den svenske producents 60-års jubilæum, holder sit løfte. Med en længde på 10,5 meter og højde på 4,47 meter er vognen verdens højeste og største.

Alle kvadratmeter i den toetagers vogn, som på øverste etage rummer en dagligstue og en balkon, er spækket med luksus. Det vil besøgende på Ferie for Alle 2018 kunne se med egne øjne, da messen er det første og eneste sted, Kabe Royal Tower kan opleves i Danmark.

– Vognen er den eneste af sin slags i verden, og den viser, hvad Kabe er i stand til at skabe, når det kommer til både komfort, luksus og nytænkning. Da Kabe lancerede vognen i Sverige tilbage i august, var der på de sociale medier mere end to millioner mennesker fra både ind- og udland, som fulgte med. Vi glæder os til at vise vognen i Herning, fortæller Steen Rasmussen fra Intercamp, som importerer Kabe i Danmark, og som under Ferie for Alle vil være at finde i Hal E.

Campingvognens pris vurderes til at være omkring en million danske kroner.

Fabriksny Hymer med nytænkende design

På campingudstillingens største stand kan besøgende opleve en Hymer-autocamper ud over det sædvanlige. Standen tilhører PB Autocamper, og vognen er en Hymer B-SL 708, som hentes hjem fra fabrikken i Tyskland for at blive vist frem i Herning.

– Jeg glæder mig meget til at vise den nye Hymer med 180 hk frem på Ferie for Alle. Hymer har virkelig tænkt nye tanker, når det kommer til designet. Det er en helårs bil, som bestemt ikke mangler noget, fortæller Peter Borup, direktør i PB Autocamper.

Hymer har arbejdet på den nye B-SL i mere end to år. SL står for SupremeLine, og denne type af vogne er den mest populære model gennem tiderne og har vundet masser af priser.

Den nye Hymer B-SL er opbygget på et nyt Superlight Chassis med højere lastreserver og en stor tilgængelig dobbeltbund på 36 cm i højden, hvor der en vandtank på 180 liter samt en spildevandstank på 150 liter.

Inde i vognen er der en queen-size elevationsseng, lædermøbler, moderne liftgardiner og plads til et tv på 32″. Desuden har camperen haglsikret tag, klimaanlæg med pollenfilter og termoglas i hele førerhuset.

Salgsprisen på bilen, inklusiv det ekstraudstyr der præsenteres i Herning, er 1.333.180 DKK.

Slide out for mere plads i køkkenet

Tilbage blandt campingvognen byder TABBERT også på en spændende Danmarkspremiere med TABBERT Slide-Out. Navnet henviser til vognens mulighedsrige funktion: Den ene side på vognen kan køres ud, hvorved bredden forøges fra 2,5 meter til 3,5-4 meter. Indvendigt i vognen betyder det mere køkkenplads. Vognen, hvis basispris er 552.000 kroner, er et eksempel på luksus på hjul.

Campingudstillingen på Ferie for Alle er Skandinaviens største og fylder hele otte messehaller – eller 31.000 kvadratmeter om man vil. Udstillingen byder på samtlige mærker af campingvogne, autocampere og teltvogne på det danske marked samt et kæmpe udvalg af udstyr, fortelte og pladser i både ind- og udland.

Også på udstyrsfronten præsenterer campingudstillerne masser af spændende nyheder. Blandt andet medbringer Isabella fire nye lufttelte og deres nydesignede udgave af den populære North Nature-kollektion.

Se mere her.: www.ferieforalle.dk