Annonce:
Isabella Lufttelt
Annonce:
HELÅRSCAMPISTERNE

 

 

Bioboy imponerer branchefolk og sammen med Camper Shampoo er det et perfekt valg til miljørigtig vask og pleje af campingudstyret.

Du kan få demonstreret Bioboy og Campershampoo på Ferie For Alle på stand 7250 i Hal J2

Bioboy.

Med Bioboy kan du hurtigt og effektivt fjerne genstridigt snavs og polere overfladen på én gang. Brug Bioboy til sorte striber, til rengøring og opfriskning af hård plast, stål, aluminium, fuger o.m.a.

Camper Shampoo.

Camper Shampoo rengør og plejer overfladen og kan benyttes på alle vaskbare overflader. Produktet kan benyttes som traditionel shampoo.

MEN, produktet er udviklet til vask ”uden” vand. Bland shampoo med vand på en forstøverflaske –  spray på et mindre område – lad virke – vask efter med fugtig mikrofiberklud.

Det er firmaet ALSI der står bag de to produkter og specielt udviklingen af Camper Shampoo er firmaet særdeles tilfredse med. Direktør i ALSI, Søren Thomsen fortæller:

”Vi arbejder konstant på at udvikle produkter, som lever op til de stigende krav i forhold til miljøet. For mig er det vigtigt, at produkterne lever op til forventningerne, både i forhold til effektivitet og brugervenlighed, og altid med fokus på miljø og sikkerhed både for dyr og mennesker. Det er i dette spændingsfelt, jeg har opdaget nye synergier, der på en mild og skånsom måde rengør og plejer de overflader som behandles med produkterne. Efter vask med Camper Shampoo vil brugeren opleve en helt unik glans”.

Se mere her.: http://www.alsi.dk/index.php/bioboy

 

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik Læs mere

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk