Annonce:
Annonce:
HELÅRSCAMPISTERNE

Hymer B SL 708 er bygget på Fiat Ducato 2,3 / 180 Multijet – Maxi Chassis.

Denne flotte autocamper er udstyret med Queensbed bag;  Hymer B-SL Komfort Pakke (Automat. Klimaanlæg med pollenfilter, Special Spiralaffjedring på forakslen inkl. akselforhøjning, Fartpilot Fiat (Cruise Control);yderligere batteri 95 Ah AGM inkl. ekstra oplager 18A; ekstra bodelsbatteri Hybrid (135 Ah Lithium) med ekstra lader 18 A); Hymer B-SL Alde Arktis Pakke(Termoglas til førerhusets sideruder og førerdør, Isoleringsmåtte til forruden – udvendigt; Isoleringsmåtte til fodrummet – løst vedlagt; Varmtvandsfyr (incl. booster i førerhuset); Varmeveksler til centralvarme; Varmtvandsopvarmning i garagegulvet; Riflet metalplade, filtbeklædning og 2 ekstra surringsskinner i garagen bag); Automatgear; Doppelt-DIN 2-zoners navigation(med bakkamera inkl. 3. bakspejl, servicekamera til spildevandstømning og Hymer Smart Control); Rat og Gearstangsknop i læder; Læder Napoli; Sengetæppe & 4 puder med betræk; Aluhjul.

Se denne og mange andre nye autocampere hos PB Autocamper i Allingåbro.

Se mere her.: www.pb-autocamper.dk

 

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik Læs mere

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk