Annonce:
Annonce:

Slagelse Camping & Outdoor Center skyder 2018 i gang med deres store Camping- og Livsstilsmesse, som finder sted den 6. og 7. januar 2018.

”Vi glæder os utrolig meget til, at byde dig og din familie indenfor til et par spændende dage, hvor der bliver en masse at se på, og en masse gode tilbud inden for camping og livsstil”, udtaler Randi Skov, indehaver.

På messen vil du have mulighed for at få inspiration til ferien, gode råd om camping og udstyr, og rådgivning om jagt/ fiskeri og outdoor gear. Du vil også møde mange udstillere, som vil byde på blandt andet smagsprøver og diverse livsstilsprodukter.

Som noget helt nyt, har Slagelse Camping & Outdoor Center indgået en fast aftale med Vendelbo Vans om, at de har et permanent udstillingslokale til deres Autocampere i Slagelse. Det betyder at du på messen (og i fremtiden) også kan opleve nye Autocampere på Karolinevej 2C.

Camping- og Livsstilsmessen foregår på:

Karolinevej 2C i Slagelse,

den 6. og 7. januar 2018,

Der er åbent begge dage fra klokken 10 til 16.

 

Se mere på: http://www.slagelsecamping.dk/Messer/Page136

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik Læs mere

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk