Annonce:
Annonce:
Bije728x90
HinshøjCaravan728x90
Camping Kim
Kronjyllands Camping & Marine Center
JPCARAVAN
Reimo

Peer Neslein, redaktør og campist

Kære læser

Så er vi atter en gang kommet til årets sidste dag hvor tankerne meget naturligt både går tilbage til det år som bare er fløjet afsted. Man har lige lært at skrive 2017 og så skal vi atter til et nyt årstal. Nogle af os har oplevet dette mange gange før, heldigvis kan man sige, da alternativet ikke virker tiltalende.

Fra tryk til digitalt
For campingferie.dk har året betydet en videreudvikling af vores nye campingportal, hvor der kommer nye tiltag og justeringer til hele tiden, men året bød ligeledes på et farvel til det trykte campingblad og velkommen til www.campingbladet.dk som alle kan læse ganske gratis uanset hvor man bor eller opholder sig når et af de 4 årlige Campingblade udkommer.

Allerede den 8. januar 2018 kl. 16.00 udkommer næste udgave af www.campingbladet.dk fyldt med nye spændende artikler, film og masser af gode tilbud fra de danske campingforhandlere som du kan klikke dig direkte ind til.

Campingkaravanen
I løbet af året siger vi velkommen til en nyhed i form af Campingkaravanen som er en kørende campingudstilling som vil køre gennem Danmark og besøge campingpladser i dagene omkring Kristi Himmelfart 10-13 maj 2018 og i dagene omkring Pinsen 19-21 maj 2018. Det er en afløser for Sommerkaravanen som holder ferie i 2018.

Sidste chance for at opleve Rhinen i flammer – 10 års jubilæumstur
I dagene den 13. – 16. september 2018 bliver det sidste chance for at oplevede den guidede campingtur Rhinen i Flammer med Campingferie.dk, da vi har besluttet, at vi efter denne 10. gang hvor vi gennemfører den populære tur, holder en pause. Så meld dig til hvis du vil opleve Rhinen i flammer 2018. Læs mere og tilmeld dig her:

Speciel Jubilæumstur til D-dag som fejrer 75 år i 2019
Vi kan bl.a. oplyse, at vi arbejder på en speciel D-dags tur til Invasionskysten i Normandiet som fejrer 75 års jubilæum i dagene 1.-9. juni 2019. Bemærk 2019. Det bliver nok en af de sidste chancer for at møde de sidste veteraner som deltog på D-dagen den 6. juni 1944. Hvis du ønsker at høre mere om denne specielle tur eller reservere plads, skal du blot sende en mail til peer@neslein.com og skrive D-dag. Så får du besked snarest muligt.

Omkring øvrige guidede campingture i 2018 vender vi tilbage snarest.

Husk, at du kan se  og vælge mellem ca. 600 spændende og informative film på vores YouTube kanal.

Måske ses vi på en af de mange udstillinger i starten af 2018.

På gensyn

Peer Neslein
Campingferie.dk & Campingbladet.dk