Annonce:
Isabella Lufttelt
Annonce:
Valsugana Camping

PB Autocamper har netop modtaget 2018 nyhed fra Carado – den helt integrerede model I 447.

Carao I 447 er udstyret med enkeltsenge og bygget på Fiat Ducato 2,3 / 150 Multijet og udstyret med Automatgear og følgende pakker: Chassis-Pakke/ I-model (Klimaanlæg i førerhus manuelt, Cruise Control, Passagerairbag, ESP inkl. Traction+); Basis-Pakke/I-model (Panoramatagluge over siddegruppe, Midi Heki, Mini Heki, Trærist i Brusekabine, Garderobe, LED Loftslampe, ekstra stikkontakt, Pilotsæder, Radioforberedelse med højtalere); Emotion-Pakke (Farve: champagner, Staffering ”Emotion”, høj Baglygtekonsol). Desuden er camperen udstyret med isoleret spildevandstank, Garageluge i venstre side, Ombygningsmulighed ved siddegruppe, 5. Siddeplads, 167l køleskab med separat fryser, Truma Combi 6E og Alufælge.

 

Kom og oplev Carado I 447 i vores udstilling i Allingåbro.

Se mere her.: www.pb-autocamper.dk

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik Læs mere

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk