Annonce:
Campstuff
Annonce:
HinshøjCaravan728x90
Bije728x90
Kronjyllands Camping & Marine Center
HELÅRSCAMPISTERNE
Bije728x90
Bije728x90
Le Palme Camping
Østsjællands Camping Center
Valsugana Camping
Bije728x90

Campere kan nu i alt slags vejr efterlade deres firbenede venner i autocamperen eller i campingvognen med ro i sindet. Varmealarmen gør det muligt – en ny App-funktion fra Truma iNet System. Kunden modtager en SMS, hvis der bliver for varmt i køretøjet, og temperaturen overskrider en bestemt, indstillet værdi. Husdyrsejere kan så straks reagere og undervejs tænde for klimaanlægget med appen og sætte temperaturen ned.

Den nye funktion er en udvidelse af den allerede eksisterende kulde- og spændingsalarm. Hvis temperaturen falder i køretøjet, eller spændingen på batteriet på instrumentbrættet falder til under det valgte niveau, bliver kunden også informeret via SMS. Men det er ikke kun husdyrsejere, der er på den sikre side med Truma iNet System. Systemet gør det muligt at styre Combi-varmeanlægget og Truma klimaanlægget med smartphone eller tablet, at forespørge om køretøjets status, fx om temperatur eller landstrøm, og at kontrollere gasbeholdningen i appen – altid uanset hvor man er.

Læs mere om Truma på www.truma.com.