Annonce:
Campstuff
Annonce:

PB Autocamper i Allingåbro har netop modtaget endnu et læs af nye 2018 Carado modeller.

Denne gang en I 449 – årets nyhed fra Carado. En helintegreret model udstyret med Queensbed, Chassis-Pakke, Chassis-Komfortpakke, Basis Pakke, isoleret spildevandstank, 5. siddeplads og meget mere.

Vi har også modtaget en 2018 model af Carado T448, bygget på Fiat Ducato 2,3 / 150 Multijet. Denne camper er udstyret med enkeltsenge, automatgear, hæve-/sænkeseng i førerhuset, serviceluge i venstre side, ombygningsmulighed fra enkeltsenge til dobbeltseng, 12V TV forberedelse inkl. fladskærmsholder, kabelforberedelse til bakkamera og 16” stålfælge.

Se mere her.: www.pb-autocamper.dk

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik Læs mere

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk