Annonce:
Kabe King Selection
Annonce:
INTERCAMP

Weinsberg CaraLoft 650 MEG er ligeledes bygget på Fiat Ducato 2,3 / 130 Multijet og basisprisen starter fra 546.500,00 dkk.

Den netop modtagne camper er udstyret med Fiat Pakke II (Klimaanlæg i førerhus – manuelt, El-sidespejle, Cruise Control, Forberedelse til radio med højtaler, passagerairbag, Antenne integr. I det udv. spejl, Captain chair sæder, højdejusterbart passagersæde, ESP med ARS og Hill Holder); Smart-Pakke (Midi Heki, Mini Heki, LED Loftslampe, ekstra stikkontakt, Brusebadsbeklædning, Trærist i brusebad, Garderobe); Vindue i top; Garagedør i venstre side; Traction+ og 16” Aluhjul.

Modellen kan ses i Allingåbro.

Se mere her.: www.pb-autocamper.dk

 

 

 

 

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik Læs mere

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk