Annonce:
Campstuff
Annonce:
HELÅRSCAMPISTERNE


. I dag har vi modtaget Knaus L!ve Ti 650 MEG – en ny model hvor Knaus har formået at udnytte pladsen endnu bedre. Der er enkeltsenge, stor højtsiddende køleskab og som noget helt nyt at man har formået at få plads til et enkelt sæde til højre fra indgangsdør. Så i denne camper er der plads til 5 personer omkring bordet. En rigtig fint og smagfuld camper.

Camperen er bygget på Fiat Ducato 2,3 / 130 Multijet, basisprisen starter fra 578.500 dkk. Den hjemtagne camper er udstyret med automatgear, Fiat Pakke II (Klimaanlæg førerhus – manuelt, El-sidespejl, Passagerairbag, Cruise Control, højdejusterbar passagersæde, 16” hjul i stedet for 15”, ratstyret radio), L!ve Ti Pakke (Myggenetsdør, lakeret kofanger, MidiHeki med belysning, Pilot-Komfortsæder med betræk, Mørklægning førerhus, CP Plus Betjeningspanel, Truma iNet-system), Garagedør i venstre side;  Dør med vindue; Vindue i top; Ekstra bredde på seng og Polster ”Active Rock”.

Se mere her.: www.pb-autocamper.dk

 

 

 

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik Læs mere

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk