Annonce:
Campstuff
Annonce:
Isabella skrabejulekalender

Hvis du kender en der kan lide at læse om camping, så er “Håndbog for campister” på 300 sider sagen.

Her kan man læse om stort set det meste indenfor camping, uanset om du skal campere med telt, teltvogn, campingvogn eller autocamper. Men der er også spændende sider for nørden der f.eks lige skal se hvad der gemmer sig i et Alde fyr.

Bogen koster kun kr. 110,- inkl forsendelse. Indbetal kr. 110 med mobilePay på 40300504. Husk at skrive dit navn og adr. Så kommer bogen med GLS.

Se mere information om den store campingbog på filmen her under.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik Læs mere

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk