På Campingbladet.dk kan du læse om mange campingture, en af dem er da Peer og Lisbeth Neslein tog en sommertur til Schweiz. Her gik noget af turen på en togvogn og det var noget af en spændende oplevelse. Der er også et lille filmklip med i artiklen. Du kan læse denne artikel og mange andre artikler, og se filmklip i Campingbladet som udkommer 4 gange årligt i januar, marts, maj og oktober.

Bladet ligger på nettet, så du kan læse det på din telefon, tablet eller PC når du har lyst.

Se hele artiklen her.: http://campingbladet.1kcloud.com/edlv_tzs6n/#4

Relateret Artikler

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik Læs mere

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk