Annonce:
Annonce:
HinshøjCaravan728x90
Kronjyllands Camping & Marine Center
Camping Kim
Bije728x90
Camping Italy
JPCARAVAN
Reimo

Ilusion XMK 695

PB Autocamper har genoptaget forhandlingen af Ilusion autocamper som følge af, at de har gennemgået en helt fantastisk positiv udvikling – både kvalitetsmæssig og udstyrsmæssig og fremstår i dag som friske og moderne. Ilusion autocampere bliver produceret i Zaragoza, Spanien.

Vi har netop modtaget 2 nye 2018 modelle, XMK 690 og XMK 695, begge camper er bygget på Citroën chassis og udstyret med 130 PS.

Ilusion XMK 695 er udstyret med Radio med USB & Bluetooth, Radioantennen integreret i det udvendige spejl, LED – kørerlys, Forberedelse Bakkamera, Kopholder, Isoleret & opvarmet spildevandstank, 5. Siddeplads, Trærist i Brusekabine, Colour Pakke Chokolade og 16” Original Citroën Alufælge.

 Begge modeller kan ses hos PB Autocamper i Allingåbro.

Se mere her.: www.pb-autocamper.dk