Annonce:
Isabella Lufttelt
Annonce:
Bije728x90

Ilusion XMK 690

PB Autocamper har genoptaget forhandlingen af Ilusion autocamper som følge af, at de har gennemgået en helt fantastisk positiv udvikling – både kvalitetsmæssig og udstyrsmæssig og fremstår i dag som friske og moderne. Ilusion autocampere bliver produceret i Zaragoza, Spanien.

Vi har netop modtaget 2 nye 2018 modelle, XMK 690 og XMK 695, begge camper er bygget på Citroën chassis og udstyret med 130 PS.

Ilusion XMK 690 er udstyret med Metallakering Førerhus, Colour Pakke Grafito, LED – kørerlys, Radioantennen integreret i det udvendige spejl, Kopholder, Smartphone holder, Isoleret & opvarmet spildevandstank, 5. Siddeplads, Trærist i Brusekabine og 16” Original Citroën Alufælge.

Se mere her.: www.pb-autocamper.dk

 

 

 

 

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik Læs mere

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk