Annonce:
Annonce:
Campstuff
Kronjyllands Camping & Marine Center
DANESE
GudhjemCamping
HinshøjCaravan728x90
Camping Kim
Østsjællands Camping Center
Reimo
Bije728x90

Ilusion XMK 690

PB Autocamper har genoptaget forhandlingen af Ilusion autocamper som følge af, at de har gennemgået en helt fantastisk positiv udvikling – både kvalitetsmæssig og udstyrsmæssig og fremstår i dag som friske og moderne. Ilusion autocampere bliver produceret i Zaragoza, Spanien.

Vi har netop modtaget 2 nye 2018 modelle, XMK 690 og XMK 695, begge camper er bygget på Citroën chassis og udstyret med 130 PS.

Ilusion XMK 690 er udstyret med Metallakering Førerhus, Colour Pakke Grafito, LED – kørerlys, Radioantennen integreret i det udvendige spejl, Kopholder, Smartphone holder, Isoleret & opvarmet spildevandstank, 5. Siddeplads, Trærist i Brusekabine og 16” Original Citroën Alufælge.

Se mere her.: www.pb-autocamper.dk

 

 

 

 

Andre har også læst