Annonce:
Campstuff
Annonce:
Kronjyllands Camping & Marine Center
HinshøjCaravan728x90
Bije728x90
PIANI DI CLODIA
Bije728x90
Østsjællands Camping Center
DANESE
Campstuff
JPCARAVAN
Bije728x90
HELÅRSCAMPISTERNE

Ilusion XMK 690

PB Autocamper har genoptaget forhandlingen af Ilusion autocamper som følge af, at de har gennemgået en helt fantastisk positiv udvikling – både kvalitetsmæssig og udstyrsmæssig og fremstår i dag som friske og moderne. Ilusion autocampere bliver produceret i Zaragoza, Spanien.

Vi har netop modtaget 2 nye 2018 modelle, XMK 690 og XMK 695, begge camper er bygget på Citroën chassis og udstyret med 130 PS.

Ilusion XMK 690 er udstyret med Metallakering Førerhus, Colour Pakke Grafito, LED – kørerlys, Radioantennen integreret i det udvendige spejl, Kopholder, Smartphone holder, Isoleret & opvarmet spildevandstank, 5. Siddeplads, Trærist i Brusekabine og 16” Original Citroën Alufælge.

Se mere her.: www.pb-autocamper.dk