Annonce:
Annonce:
Kronjyllands Camping & Marine Center

Der kommer hele tiden flere nye 2018 modeller hjem og nu har PB Autocamper modtaget Weinsberg CaraCompact 600 MEG – Editionsmodel ”Pepper”. Denne editionsudgave er bygget på Peugeot 2,0 l / 130 hk.

Camperen er udstyret med Enkeltsenge, Fører- og passagerairbag, El-sidespejle, lakeret kølergrill, højdejusterbart passagersæde, Automat. Klimaanlæg i førerhus, drejbart Førersæde, Beklædning på sædekasse, Tempomat, Isoleret og opvarmet Spildevandstank, Myggenetsdør, Midi Heki 700*500 mm, Radioforberedelse, DAB/DAB+ Antenne, Pioneer Radio (All in One-navigation), Bakkamera, Rat og Gearknop i læder, oplukkeligt vindue front/top, Ombygningsmulighed fra Enkeltsenge til tværseng bagerst, CP Plus Betjeningspanel, Ambientebelysning , 2 USB stikdåser, TV Holder, Markise, Oyster 85 Premium Antennesystem med 21,5 ” TV.

Kom og se Weinsberg Pepper hos PB Autocamper i Allingåbro. Vi holder åben lørdag d. 28.10. og søndag d. 29.10. fra kl. 10 – 15.

Se mere her.: www.pb-autocamper.dk

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik Læs mere

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk