Annonce:
Annonce:

PB Autocamper har netop modtaget editionsmodellen Weinsberg CaraBus 601 K – FIRE EDITON.

Camperen er bygget på Fiat Ducato 2,3 / 130 multijet og er inklusive følgende udstyr som standard:

Radio – Digital Media Receiver med DAB & Bluetooth inkl. software til ratbetjening, Læderrat med ratbetjening af radio, Radioforberedelse inkl. højtalere (bodel), Fører- og passagerairbgag, Klimaanlæg i førerhus (manuelt), Tempomat (Fartpilot), Traction+, El-spejle, Pilotsæder i førerhus med armlæn, Drejbare Førersæder, Justerbart passagersæde (højde), Siddekasse beklædning, Elektrisk indgangstrin, Remis gardinsystem i førerhus, Rullegardin i bagdørsvinduer, Drejbart bord, ”Stick” hyndestof, Myggenet i skydedør, Vindue i toiletrum inkl. rullegardin, Midi Heki i stedet for Mini Heki, Truma iNet System, CP-Plus betjeningspanel, 90 ltr. Kompressorkøleskab, klapbare bøjlestænger, Forberedelse til Sat & Solar; Lakeret kofanger, 15” Alufælge, Markise

Kom og oplev Weinsberg CaraBus 601 K – FIRE EDITON hos PB Autocamper i Allingåbro.

Se mere her.: www.pb-autocamper.dk

 

 

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik Læs mere

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk