Annonce:
Annonce:
HELÅRSCAMPISTERNE

I foråret 2017 kunne Peer Neslein fejre 30 års jubilæum som professionel campist. I den forbindelse besluttede Lisbeth og Peer at tage på en jubilæumstur i løbet af året og det blev altså i oktober 2017.

Det eneste ønske Lisbeth og Peer havde med deres jubilæumstur var, at de ville køre sydpå til minimum 20+ graders varme.
I forbindelse med turen tester de en ny Caravelair Artica 455 (2018 model) som er en rejsevogn i den lette ende. Undervejs skal de også teste et Kampa luftfortelt (2018 model) så begge ting kan du læse mere om og se nogle film om i løbet af turen, hvor Peer vil uploade videobreve undervejs.

I løbet af nogle dage kommer næste videobrev fra Lisbeth og Peer Nesleins jubilæumstur mod syd.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik Læs mere

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk