Annonce:
Campstuff
Annonce:
Valsugana Camping

Fendt er klar til næste års 2018 camping-sæson og præsenterer nu sine tre nye kampagnemodeller. 

Den kommende sæsons Fendt-modeller har fået et ekstra skub op ad den eksklusive stige og ser igen ud til at blive en af de helt store favoritter. Kampagnen giver ikke kun store besparelser – alle modeller har også fået iNet-boks som standardudstyr til fjernstyring af kompatible enheder som f.eks Combi varmeapparat (ej standard i alle vogne).

Læs om alle vognene her.: http://fendtinfo.dk/kampagnevogne

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik Læs mere

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk