Annonce:
Annonce:
Bije728x90

Der kommer hele tiden nye 2018 modeller hjem hos PB Autocamper i Allingåbro.

I dag har PB Autocamper modtaget en Hymer B 704 Premium Line som er bygget på Fiat Ducato 2,3 / 150 Multijet, Maxi Chassis.

Camperen er udstyret med Automatgear, Premium Line Chassis Pakke (spiralfjeder på forakslen, automat. Klimaanlæg med pollenfilter, Fartpilot Fiat (Cruise Control)), Opbevaringsskabe inkl. tagluge i forenden (i stedet for hæveseng), TEC-Tower, Truma Combi 6E og Truma Duo Control CS.

Se den hos os i Allingåbro.

Se mere her.: www.pb-autocamper.dk

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik Læs mere

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk