Annonce:
Annonce:
Østsjællands Camping Center
Bije728x90
HinshøjCaravan728x90
Reimo
Kronjyllands Camping & Marine Center

Den 9. oktober 2017 udkommer det første, største og gratis digitale campingblad direkte på din smartphone, Ipad og PC.
Navnet er Campingbladet.dk og det udkommer samtidigt med en stor kampagne på de sociale medier som Facebook, Instagram, Twitter og YouTube.
Her kan du hjælpe ved at dele bladet med dine venner og familien, så de også får glæde af det gratis blad på 100 sider.

Flere nyheder:
Det nye ved Campingbladet er, at det er et aktivt digitalt online medie, målrettet mod friluftsinteresserede, uanset hvordan du overnatter, hvor du kan læse artikler, se billeder, men du kan også klikke på et godt tilbud, så du ryger direkte ind på den ønskede hjemmeside.

Ikke nok med det, men bladet indeholder ligeledes en række film med rejser, udstyr, seværdigheder, vogne, oplevelser m.m., som du blot klikker på, så du ser filmen i bladet på din smartphone, Ipad eller PC.

Campingbladet er målrettet mod personer der holder af friluftsliv, camping, outdoor, ferie, fritid, familie, rejser og ferieinspiration.

Tilmeld dig bladet så du får bladet direkte ind på din smartphone, Ipad og PC når det udkommer. Slut med at vente på posten eller køre efter bladet.

Tilmeld dig her:

www.campingbladet.dk

Det gratis Campingblad udkommer 4 gange om året i månederne oktober, januar, marts og maj.

Bag bladet står Campingferie.dk med Peer Neslein som er redaktør.

Bladet skrives af mennesker der brænder for friluftlivets glæder, uanset om du sover i shelter, telt, campingvogn, teltvogn, autocamper, hytte eller under åben himmel. Det frie liv er den røde tråd i det nye blad. Hvis du har en god historie du gerne vil dele med andre, så send et par ord til peer@campingferie.dk

Del denne nyhed med din familie, venner og kollegaer!