Annonce:
Annonce:

I dagens videobrev fra Peer Neslein og Mads Nielsen fra Campingferie.dk er de kørt en tur langs Rhinen til Loreleyklippen hvor der er en dejlig udsigt. De benytter også det gode vejr til en gåtur gennem Rüdesheim.

Se filmen her:

I morgen kommer afslutningen på Rhinen i flammer som er et gigantisk fyrværkeri som foregår mellem 2 borge, en på hver side af Rhinen, samt en stor pram midt i floden, hvor der også ligger 50 turbåde fyldt med mennesker, ligesom der er 250.000 tilskuere som følger fyrværkeriet fra bredderne.

Sidste tur til Rhinen i flammer i 2018

I 2018 gennemfører Campingferie.dk den sidste og 10. tur til Rhinen i flammer og det bliver fejret med en 10 års jubilæumstur, som en markering af de populære ture.

Yderligere information: peer@campingferie.dk

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik Læs mere

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk