Annonce:
Isabella Lufttelt
Annonce:
Campingudstyr728x90

I weekenden den 19. og 20. august holder BiJe Fritid & Camping august udsalg, og her står Per Bonnicksen fra Tuxer og han har en masse gode tilbud med. Så kom og gør et kup på restlageret fra blandt andet årets Sommerkaravane og få rabat på de andre udstillede vare.

Butikken er også fyldt med gode tilbud og der kan spares 10-20-30-40-50-60-70….helt op til 80 % på diverse vare.

På alle ikke nedsatte vare spare du -15%

Der er også udsalgstilbud på nye og overgemte nye vogne.

På gensyn hos Bije Fritid & Camping i weekenden.

Se mere her.: http://www.bije.dk/

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik Læs mere

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk