Annonce:
Annonce:
Østsjællands Camping Center
Bije728x90
Reimo
Camping Kim
Camping Del Sole
Camping Italy
Kronjyllands Camping & Marine Center
Le Palme Camping

I disse ferie dage viser vi lidt forskellige vogntog som I campister har sendt til os. Den første kommer her og den er fra Dan Sonne Hansen.

Min campingtrækker:

Ford Mondeo 2.0 med powershift årg. 2012 og må trække 2 tons.

Min campingvogn:

Adria Alpina 563 årg. 2014 med en totalvægt på 1800 kg, der kan vejes op til 1900 kg.

Vores feriemål:

Vi campere hele året i det meste af Danmark og Europa. Hele vinteren ligger vi fast, typisk indenfor en times kørsel fra vores bopæl. Hele foråret og det tidlige efterår (indtil vintersæsonen påbegynder) kører vi rundt i Danmark. Vi har en ambition om at udelukkende besøge nye campingpladser vi ikke har besøgt tidligere. Nogle gange kan vi dog ikke overholde den regel 😊 Påsken bliver det ofte Harzen eller Alsace og sommerferien afvikles i det sydlige Europa. I år går ruten gennem Tyskland, Østrig, Slovenien, Kroatien, Italien, Frankrig – og endelig et besøg i Rüdesheim. Sidste år gik turen fra Kroatien op gennem Slovenien, Tjekkiet, Polen og Berlin – Polen var i den forbindelse en stor og positiv oplevelse, helt sikkert et land vi vil besøge igen.

Vi er så heldige, at vi har venner der også er ivrige campister, hvorfor vi mødes rundt omkring i campinglandet. Vi har desuden vores lille King Charles med som fast inventar på alle vores campingrejser, dette med stor fornøjelser for alle parter.

Efter mere end tyve år i forsvaret og mange hundrede overnatninger i utætte bivuakker, er jeg blevet et ”luksus dyr”. Jeg gider ikke dårlige madrasser – jeg kræver memoryskum.. 😊

God camping til alle.

Venlig hilsen

Dan Sonne Hansen