Annonce:
Annonce:
HinshøjCaravan728x90

PB Autocamper har været heldig at få fat de sidste 2 stk. T449 af det eftertragtede Editionsmodel ”Perfect10”  – den en af dem er bygget på Fiat Ducato 2,3 / 130 Multijet og den anden er bygget på Fiat Ducato 2,3 / 150 Multijet. Begge camper er udstyret med automatgear.

Carado T449 – Editionsmodel ”Perfect10” er udstyret med Queensbed, Chassis-Pakke og Basis-Pakke. Som ekstra highlight er camperen udstyret med  ”Perfect10”-Editionspakken som indeholder Omnistore Markise (4,5m), LCD/LED Monitor, TV-holder, Satellitanlæg SAT-light 65, Møbelfronter i eksklusiv Carado-design, Cykelholder til 4 cykler, Tekstillæder/Stofkombination perfect10, Staffering ”Emotion og udvendig farve ”champagner.

Desuden er camperen udstyret med garageluge – venstre side, rude i T-luge, isoleret spildevandstank, ombygningsmulighed  ved siddegruppe, Truma Combi 6E, stort køleskab med separat fryser og tæppe.

Se mere her.: www.pb-autocamper.dk

 

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik Læs mere

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk