Annonce:
Campstuff
Annonce:
HELÅRSCAMPISTERNE

 

Carado T447 – Editionsmodel ”Perfect10” er bygget på Fiat Ducato 2,3 / 130 Multijet og udstyret med Automatgear.

Chassis-Pakke og Basis-Pakke.
Som ekstra highlight er camperen udstyret med  ”Perfect10”-Editionspakken som indeholder Omnistore Markise (4,5m), LCD/LED Monitor, TV-holder, Satellitanlæg SAT-light 65, Møbelfronter i eksklusiv Carado-design, Cykelholder til 4 cykler, Tekstillæder/Stofkombination perfect10, Staffering ”Emotion og udvendig farve ”champagner.

Desuden er camperen udstyret med garageluge – venstre side, rude i T-luge, isoleret spildevandstank, ombygningsmulighed  ved siddegruppe, ombygningsmulighed enkeltsenge til dobbeltseng, Truma Combi 6E, stort køleskab med separat fryser og tæppe.

Se mere her.: www.pb-autocamper.dk

 

 

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik Læs mere

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk