Annonce:
Campstuff
Annonce:
Bije728x90
Bije728x90
Campstuff
Valsugana Camping
HinshøjCaravan728x90
Bije728x90
Kronjyllands Camping & Marine Center
HELÅRSCAMPISTERNE
JPCARAVAN
Le Palme Camping
Østsjællands Camping Center
Bije728x90

 

Carado T447 – Editionsmodel ”Perfect10” er bygget på Fiat Ducato 2,3 / 130 Multijet og udstyret med Automatgear.

Chassis-Pakke og Basis-Pakke.
Som ekstra highlight er camperen udstyret med  ”Perfect10”-Editionspakken som indeholder Omnistore Markise (4,5m), LCD/LED Monitor, TV-holder, Satellitanlæg SAT-light 65, Møbelfronter i eksklusiv Carado-design, Cykelholder til 4 cykler, Tekstillæder/Stofkombination perfect10, Staffering ”Emotion og udvendig farve ”champagner.

Desuden er camperen udstyret med garageluge – venstre side, rude i T-luge, isoleret spildevandstank, ombygningsmulighed  ved siddegruppe, ombygningsmulighed enkeltsenge til dobbeltseng, Truma Combi 6E, stort køleskab med separat fryser og tæppe.

Se mere her.: www.pb-autocamper.dk