Annonce:
Campstuff
Annonce:
HinshøjCaravan728x90

Et stort nyvognssalg:
Det store salg af nye vogne her i foråret, betyder at vi har fået ekstra ordinært mange brugte vogne i bytte, så lige NU er udvalgt stort, men sammen med det god vejr stiger interessen, så det er nu mens udvalget er størst du kan gøre den bedste handel.

Årets autocamper 2017:
Vi har haft en enorm succes med salget af Sunlight T 69 L som blev kåret som året autocamper på messen i Herning i år. Det har betydet at vi ikke siden messen i Herning i februar har haft modellen stående i udstillingen, de er solgt hurtigere en vi har kunnet skaffe denne model. I næste uge, har vi den igen på lager, medmindre……
Vi har faktisk også den korte Sunlight T 60 med garage på under 6 meter på vej hjem, den glæder, vi os også til at vise frem for første gang her i Tårs.

Automatgear:
Skal din næste autocamper være med automatgear, så kan vi oplyse at vi netop nu har flere autocampere på vej hjem med automatgear, det er både McLouis & Dethleffs modeller, ring og hør nærmere.

Butikken åben alle ugens 7 dage:
Butikken er åben på hverdage mandag – fredag kl. 8 – 17
Lørdag kl. 10 – 16 & søn- og hellig dage kl. 12 – 16

Værkstedets åbningstider:
Åben på hverdage mandag – torsdag kl. 7 – 15:15 & fredag kl. 7 – 14:45

Når du booker tid på værkstedet, kan det være oplagt at bruge vores overnatnings plads, så man kan være fremme til vi starter kl. 7 om morgenen. Det vil være praktisk at kombinere Fiat eftersyn og camping eftersyn, således vi har 2 medarbejdere som arbejder på vognen samtidig og derved hurtigere kan blive færdige med det hele, vi har de fleste gængse reservedele på lager i Tårs, til både bil og bodel (2 x 600 kvm lager). Vi har også mulighed for at du kan bestille en lånebil (vi anbefaler at den bestilles i forvejen), hvis du ikke vil ‘nøjes’ med at fordrive tiden i vores lille cafe eller gå en tur i vores hyggelige lille by.

Se mere her.: www.vendelbo-vans.dk

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik Læs mere

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk