Annonce:
Isabella Lufttelt
Campstuff
Annonce:
Østsjællands Camping Center
Kronjyllands Camping & Marine Center
Valsugana Camping
HinshøjCaravan728x90
UnionLido
Bije728x90
HELÅRSCAMPISTERNE
INTERCAMP
Bije728x90

Uanset vejret er det rart at vide, at din Fendt campingvogn altid har lige nøjagtigt den temperatur du har behov for. Det optimale i en moderne vogn er gasvarme, der gør dig uafhængig af strømforhold på pladsen, og varmer både luften i vognen og vandet i hanerne som Trumas Combi-apparater 4 og 6 plus.

I vogne som Fendts Bianco Activ, Tendenza og Diamant får du endda gasapparatet med CP plus-betjening, der gør det muligt for dig at stille en konstant temperatur i vognen og samtidig programmere vandets boost-funktion, så der er masser af varmt vand til morgenens brusebad –

se mere på www.fendtinfo.dk