Annonce:
Campstuff
Annonce:

Mikael Blomqvist og Henrik Gotmark

 

For at kunne møde den øgede efterspørgsel af KABE produktet, investerer fabrikken i Sverige nu i en ny produktionshal, for at kunne øge produktionen af autocampere og caravans.

KABE flytter produktionen af vægge, tag og gulve fra den nuværende fabrik til et tidligere produktionssted i Tenhult. På den plads der herved frigøres i den nuværende autocamperfabrik, skal en helt ny produktionslinje opbygges, hvor alle de eksklusive autocampere skal bygges.

Investeringen vil være omkring 50 mio. kroner og disse penge investeres hovedsageligt i nye maskiner til limning, presse og fræsearbejde.

KABE Husvagnar AB ser i forbindelse med denne udvikling også et behov får ansættelse af nyt personale, som vil betyde op i mod 50 nye arbejdspladser indenfor det nærmeste år.

Med denne investering vil KABE i fremtiden få en langt større effektivitet og fleksibilitet ind i produktionen, hvilke vil give nye muligheder for et endnu bredere produktsortiment. Arbejdet er påbegyndt og forventes at stå færdigt efter sommeren 2017.

Se mere her.: www.kabe.dk

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik Læs mere

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk