Annonce:
Isabella Lufttelt
Annonce:
Campingudstyr728x90

PB Autocamper i Allingåbro har netop modtaget Adria SunLiving Lido M 50 SL som er bygget på Fiat Ducato 2,3 / 130 Multijet, totalvægt 3.500 kg.
Sun Living Lido M 50 SL bliver produceret på Adria-fabrikken og er fremstillet af gode materialer.

Camperen er udstyret med 5 Siddepladser, 6 sovepladser, Komfort-Pakke (manuel Klimaanlæg,  El-spejle, Fører- og passagerairbag, Fartpilot og High-Level Instrument), Traction+, ESP, malet kofanger, Forberedelse til radio, Captain-Chair sæder, Truma Combi 6E, Ambientebelysning over skabene og Myggenetsdør.

Kom og besøg vores udstilling i Allingåbro for at se Adria Sun Living Lido M 50 SL.

Se mere her.: www.pb-autocamper.dk 

 

 

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik Læs mere

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk