Annonce:
Annonce:
Bije728x90

Camping gør dig lykkelig påstår Hobby – og vi er enige…

For nye campingelskere, der endnu ikke er sikre på, hvordan de foretrækker at indrette deres vogn, har vi et kæmpe udvalg af modeller fra Hobby.

– For de erfarne campingelskere er der mange nyheder at se også i butikken, hvor vi har gode Åbent hus-tilbud. Er du på vej ud på din forårsplads, har værkstedet tilbud på en samlet fugt- og gasttest på vores værksted i denne weekend – husk at bestille tid hos Morten på telefon 4121 2858, siger Tom Gravgaard, KG Camping.

Vi elsker at se nye ansigter, men i høj grad også at hilse på velkendte campister. De mest morgenfriske Åbent hus-gæster får et par klipklap-sandaler fra Hobby som en ekstra bonus, og alle andre kan få en æske af Hobbys ”lykke-snoller”, der giver et lille skud campinghumør og forårsfornemmelser.

Uanset hvilke tilbud du lader dig inspirere af, kan vi garantere, at du er i lettere og lysere humør, når du kører hjem. For vi ved, at Hobby har ret i sin påstand: Camping gør dig lykkelig.

Alle er velkommen …
Læs mere her https://www.kg-camping.dk/…/85-hobby-abent-hus-18-19-marts-…

 

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik Læs mere

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk