Annonce:
Kabe King Selection
Annonce:
INTERCAMP

Kom og oplev Nordjyllands største og flotteste udstilling af nye Fendt, Adria og hobby campingvogne hos Klarup Caravan Center.

Henning Bertelsen, indehaver af Klarup Caravan Center fortæller: Vi er DCU testcenter og medlem af campingbranchen som er en garanti for kvalitet og tryghed. I vores ca. 8.000kvm store butik har vi altid mindst 40 nye vogne udstillet indendørs og endnu flere udendørs. Vi har ligeledes altid mindst 100 flotte brugte vogne på lager til de rigtige priser.

I vores kæmpe udstyrsafdeling finder du et bred udvalg af campingudstyr, møbler og selvfølgelig reservedele til din campingvogn. Du kan blandt andet opleve det meste af Isabella´s fortelts serie opstillet i butikken samt de mest populære lufttelte fra Kampa.

Alt dette tilbyder vi i en varm og hyggelig atmosfære blandt kompetente medarbejdere med mange års erfaring i branchen, som står klar til at hjælpe og vejlede.
Se mere her.:  www.klarupcaravan.dk

 

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik Læs mere

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk