Annonce:
Annonce:

Gravkøerne er i gang med at få den nye grund klar til de flotte bygninger der skal huse Vejle Caravan i fremtiden. Håndværkerne er også klar og hele byggeriet er nu planlagt og klar til bygning. Vi glæder os til at vise det nye caravan center frem for kunderne når det står færdigt i løbet af foråret og vi starter op med et brag af et åbent hus, slutter Rikke fra Vejle Caravan.

Kunne du tænke dig en stilling hos Vejle Caravan så søger vi en plade/skades mand der skal have nogle års erfaringer og med kendskab til campingvogne og autocampere. Stillingen er på 37 timer pr. uge og med tiltrædelse hurtigst muligt. Henvendelse kan ske på mail: Vaerksted@nyvejlecaravan.dk eller på tlf. 21 18 27 54.

Se mere her.: http://www.vejlecaravans.dk/

 

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik Læs mere

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk