Hobby er klar til den nye camping-sæson, og i weekenden 20.-22. januar kan du møde os på Camping i Bella.

Messen er fuld af inspiration og tilbud til både den erfarne campist og dig, som ønsker at snuse til campinglivet. På vores stand (C2-004) kan du opleve Hobbys fem fantastiske kampagnevogne for 2017. Kampagnemodellerne har ekstra udstyr til en bedre pris
– hvilken skal være din nye?

Tag et smugkig på kampagnemodellerne her.: http://www.hobbyinfo.dk/kampagne

 

Relateret Artikler

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik Læs mere

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk