Annonce:
Annonce:

I hele december byder Bruxelles på et utal af stemningsfulde markedspladser og indbydende juleboder med lækre smagsprøver og andet, der kan give inspiration til julegaveindkøbene.

På den storslåede Grand Place er der hele december et stemningsfuldt lyd- og lysshow, som kan opleves ganske gratis. Julemarkedet i byens hjerte gemmer på hundredevis af boder med gaver og godter samt alt fra karuseller og roterende pariserhjul til glasblanke skøjtebaner.

Julemarkederne kan besøges frem til 1. januar 2017 – kig bl.a. forbi Grote Markt, Beursplein, Sint Katelijneplein eller Vismarkt. De, som besøger Bruxelles den 31. december, bør opleve det imponerende fyrværkerishow i det historiske kvarter Kunstberg klokken 23.00.

Klik her for mere information. https://visit.brussels/en/sites/winterwonders/

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik Læs mere

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk