Annonce:
Campstuff
Annonce:
Campingudstyr728x90

Ferie-Fritid fortæller i en pressemeddelelse
Interessen for Feriemessen i Odense Congress Center vokser og vokser. Til Januar hvor feriemessen igen åbner dørene for ferieglade besøgende – store som små, er det med hele 3 store udstillingshaller – mod 2 udstillingshaller de foregående år.

“Vi glæder os utrolig meget over den store interesse der er for feriemessen i Odense fra både udstillere og gæster. Vi er ovenud begejstrede for, at vi nu kan åbne op for en udstillingshal mere i forbindelse med Ferie-Fritid 2017 til januar og udvide rammerne for vores Syddanske ferieunivers”, udtaler Projektchef for Ferie-Fritid, Iben Malling.

Ferie-Fritid afholdes til januar for 4. gang i Odense Congress Center og over 100 udstillere er klar til at give vores mange gæster en god oplevelse, med gode tilbud og spændende nyheder.

Se mere om Ferie-Fritid på www.ferie-fritid.dk

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik Læs mere

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk