Annonce:
Campstuff
Annonce:

Camping i to etager med julestemning – lyder som et umulig opgave.

Ikke desto mindre var Hobby og Isabella med på ideen og i dagene 8-10. december mellem kl 17 og 21 kan du se resultatet. Oplev Kolding i en helt ny og farverig “forklædning” og kom ind i det hyggelige Isabellatelt, der er pyntet op til “jul på camping”. Vi byder på en kop kaffe og kage – og du kan også deltage i konkurrencen om en uges ferie i en Hobby Campingvogn og andre dejlige gaver.

Håber vi ses til Kolding Light Festival.

Se mere her.: http://www.kg-camping.dk/nyheder-info/kg-camping-nyheder/nyheder/98-mod-os-til-kolding-light-festival

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik Læs mere

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk