Annonce:
Isabella Lufttelt
Annonce:
Bije728x90

dscn8950_9

Efter over 50 år med salg af campingvogne, skal den absolut sidste vogn sælges fra PJ Caravan i Roskilde. Det fejrer vi med et tilbud du ikke ser igen: Hymer Nova Light 470 fra ´14, en flot luksusvogn der kun har været brugt én uge –derfor står den også som helt ny!

Vognen er med All-in og sports pakke, lameludtræk og reservehjul, og da det er vores sidste salg, så får du en manuel Kroningsmover med i prisen, monteret med både batteri og lader.

Vognen er nedsat fra 184.950 til 135.000 og med mover tilbuddet, der har en værdi af 13.000 kr., opnår du en samlet besparelse på 62.950,- Kom ned og kig men skynd dig, vognsalget lukker den 30. november kl. 16.00.

Se mere her.:  www.pjcaravan.dk

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik Læs mere

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk