Annonce:
Annonce:
Bije728x90

2081194-1

I weekenden den 29. og 30. oktober 2016 fra kl. 11-16 holder vi vores årlige efterårs Åbent Hus. Denne weekend byder på masser af nye spændende campingvogne, nye farver og nye smarte indretninger.

Vi præsenterer alle de nye 2017-vogne fra Hobby, Fendt og Dethleffs. Vi har masser af gode Åbent Hus-tilbud bl.a. de populære Westfield-stole og meget meget andet. Husk også, at det er nu vi sælger de sidste demomodeller til reducerede priser – vi hjælper gerne med finansieringen – lige nu har vi et supergodt rentetilbud på KUN 2,49 p.a. Vi viser også de flotte telte fra Isabella – bl.a. det helt nye lufttelt Pascal – nu i grå, det nye Commodore Insignia og det nye Commodore Seed – virkelig flotte telte fra Isabella.

Hele weekenden udstiller She, Deres Collection og Knud E det sidste nye efterårs-mode ligesom. Vi får også i denne weekend besøg af den danske Dethleffs-klub samt Fendt-klubben. Hele weekenden vil vi byde på forfriskninger fra Pølseteltet og der er også lidt at slukke tørsten med. Så tag børn, venner og familie med – vi glæder os til at se Jer til et festligt Åbent Hus hos LE Camping – …vi gør campinglivet endnu sjovere!!!!

Med venlig hilsen Os alle hos LE Camping

Se mere her.: www.le-camping.dk

2081194

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik Læs mere

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk