Annonce:
Campstuff
Annonce:
HELÅRSCAMPISTERNE

930x180

Teltvirksomheden Isabella, der i næsten 60 år har været kendt for fortelte i meget høj kvalitet, lancerer en ny app – YourIsabella. Med den på mobiltelefonen kan man blæse sine fotos op i stort format som dekoration på et læsejl.

Sæt familien til vægs
Med YourIsabella er det muligt at få læsejl trykt med de bedste feriefotos, børnene, kæledyrene, den smukkeste solnedgang, motorcyklen, hvad som helst man kan forestille sig.

Målgruppen er private, men kan selvfølgelig også anvendes af erhvervsvirksomheder, der vil blæse et budskab op i stort format foran virksomheden eller fx vise alle medarbejderne allerede ved indgangen.

Knips, tilpas og send..
Fremgangsmåden er hel enkel. Man vælger det billede, man vil have på læsejlet og sætter det op i app’en. Så uploader man det personlige læsejl og i løbet af få uger får man et læsejl med ens eget motiv leveret til den nærmeste Camping forhandler.

 

Se mere på www.isabella.net

yourisabella_press

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik Læs mere

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk