Annonce:
Campstuff
Annonce:
HinshøjCaravan728x90

2016-09-12-2017-modeller

Selv om der stadig er nogle uger til efterårets Åbent Hus arrangementer, så kan du allerede nu se mange af de nye 2017 modeller i vores store vogndatabase.

I går aftes var der oprettet ca. 100 af de nye 2017 modeller som er kommet hjem til forhandlerne.  Og hver dag kommer der flere og flere modeller hjem. Der er campingvogne fra mærker som Adria, Bürstner, Dethleffs, Eriba fra Hymer, Fendt, Hobby, Kabe, Knaus, LMC og T@b. Der er især mange modeller fra Adria, Bürstner, Dethleffs, Fendt og Hobby.

Klik her og se selv på mulighederne.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik Læs mere

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk