Annonce:
Annonce:
Campingudstyr728x90

[list type=”check”]
  • ADD_LIST_CONTENT
  • ADD_LIST_CONTENT
[/list] IMG_0383

Vejle Caravan Center brød i brand i dag omkring kl.: 15.00, der er på nuværende tidspunkt oplyst at der ikke er nogen der er kommet til skade. Umiddelbart kendes skadens omfang ikke, men det brænder stadig og brandvæsnet har ikke branden under kontrol.

IMG_6434 (2)

Den sorte røg kan ses lang væk fra og den driver over Vejle by og tæt på motorvejen.

 

IMG_6437

Politiet var hurtig på stedet og hele området blev afspærret. Der var dog en del tilskuere som havde fundet vej til brandstedet. Trafikken har på nuværende tidspunkt også trange kår da myldertiden er ved at indfinde sig.

Vi håber at skaden begrænses til et forhåbentlig overskueligt område, men på nuværende tidspunkt kl.: 17:00 er der stadig meget røg fra branden.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik Læs mere

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk