Annonce:
Annonce:
Østsjællands Camping Center

IMG_8790
Indehaver Søren, fra Sørens Camping i Herning fortæller at han mangler nyere, flotte brugte vogne til sine kunder.
Søren fortæller: Mange kunder ønsker en nyere brugt vogn i stedet for en ny. Det kan betyde en besparelse på mange tusinde kroner. Så vi mangler flotte, nyere brugte vogne i vores forretning som er blevet kendt for sit udvalg i brugte vogne til den rigtige pris, fortæller Søren, der ligeledes netop har udbygget sit campingcenter på Teglvænget 7-9 i Herning, med en endnu større hal til mere udstyr, fortelte, vogne og tilbehør.

Se mere på: www.scamping.dk/

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik Læs mere

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk